dekorationen bestämd

Har äntligen bestämt mig för vad som ska stå på den nya byrån/skänken. Har ställt fram och tagit bort otaliga gånger för det kändes verkligen inte rätt... Till slut tog jag ned vägghyllan och fick till slut till det rätt bra! LÄngtar dock tills mina nya grejer kommer för jag skule behöva lite mer gråa toner samt lite mer detaljer som är somantiskt slitna =)







Så det var det jag hade att säga för nu! =)

KRAM!!!!

tillåten att lägga en beställning

Fick tillåtelse av Tommy att beställa lite saker jag velat ha länge från Jotex. Eller ja, en del saker har jag suktat efter ett tag, men en dle nya tillkom också.

Detta är iaf mina inköp, längtar tills de kommer med posten!



Lykta på fot. Ser riktigt chabby ut



En sängkappa


En snygg pläd till vardagsrummet


En snygg krona i lite mindre modell


Sist, men inte minst. 2-pack kuddfodral med ett härligt blommigt mönster. Om än vintern närmar sig och alla blommor dör så kan det vara mysigt att ha sådana kuddar framme tycker jag! Man kan ju drömma sig tillbaka eller framåt mot nästa sommar =)

Iaf väldigt nöjd, tror detta kommer lyfta upp en dle i hemmet vårt =)

KRAM

nya möbeln på plats =)

ÄNTLIGEN var det min tur att fynda en snygg möbel. Var på reprisen här i piteå (öjebyn) och hittade denna möbel. fick ge 950:- för den, tycker jag själv var rimligt, min man tyckte dock det var i överkant.. men vad vet han? haha!
Iallafall är jag meeega nöjd över den!
SNYGG!



Har fått en ärofylld plats i v-rummet som tills nu känts lite undermöblerat =)



med tanke på utseendet är den nog kring 70 år + för jag tycker inte stilen påminner om något innan 40-talet. Kanske har jag fel? =) Vet ngn bättre så rätta mig gärna!



som ni ser är dessa handgjorda och jag föll pladask för det! Ser så otroligt chabby chict ut... fast jag tycker mer min stil är lantligt romantisk.  Ornamenten på byrån/skänken (vad man nu vill säga) är också så där typsitk franskt lantligt...

Behöver jag säga att jag ÄLSKAR den här möbeln! Dessutom sväljer dne huuuur mkt som helst och ALLA mina inredningsdetaljer i olika accentfärger, ljuskoppar, vaser och massa annat får plats i denna. Med råge dessutom så nu kan jag ju shoppa mer! =) Tycker nog tommy är fantastiskt roligt, hehe!

Skickade hem svärmor med en massa massa dekorationer som jag inte vill ha kvar dessutom så inte nog med att jag fick ordning på allt, jag fick he iväg en hel drös med grejor jag itne använt på flera år. Svarta och mörka inredningsdetaljer som inte alls är min stil!

Jaja, nu sk ajag njuta av tystnaden här hemma innan jag går o lägger mig. Ögonen är tunga efter en hel dle bus med Vilja idag, Att hon sedan varit girnig som FAN hela dagen gör ju itne att man blir mer pigg direkt! =)

KRAM!

oj, nu var det länge sen

tiden går liksom så fort ibland att jag inte hinner med att uppdatera som jag vill =)

Idag ska jag & eventuellt Vilja in till stan och fara runt lite på olika secondhand affärer, typ röda korset med flera. Tommy kommer nämligen hem kring lunch och beroende på vad hans jobbarplaner är för dagen så kunde han kanske vara hemma med henne så jag får fara iväg själv med Naomi =)
Ska försöka överraska min man med några skjortor från dressman, de har ju ta 3 betala för 2 =) Sen skulle jag gärna vilja fynda nå snygga inredningsdetaljer hit hem =) Har fortfarande inte köpt mattan jag hittade på ellos heller! har inte riktigt känt att jag har råd tyvärr, men jag hoppas de behåller dne i lager länge  så jag kan köpa den nästa månad! =)



då ska jag uppdatera lite om Vilja också =)

Ska skryta lite om min dotter. det får jag göra eftersom det är min blogg, haha! Hon är så fantastiskt duktig. Hon har ju bara suttit stilla ända fram till ungefär två veckor sedan då hon plötsligt började åla. Under de två veckorna som följt har hon lärt sig att krypa, sätta sig, ställa sig, gå med gåvagnen, gå efter möbler och nu idag börja släppa taget och stå själv samt ställa sig upp utan stöd... WOW! Det kan verkligen gå undan när de bestämmer sig för det och verkligen kommer på hur de ska göra =) Jag är såååååååååå stolt över henne. Dessutom pratar hon ju som en galning, hennes favoritord är "tittut" eller "didduuu". Hon far fram till speglar eller allt som reflekterar en sepgelbild och säger didduuu, sen vinkar hon stolt till sig själv och klappar händerna efter det.... far iväg och gör sedan om samma prcedur. Eller så kommer håller hon ngt framför ansiktet och drar ned den fort och säger didduuuu till mig och tommy =)
Sen säger hon ju mamma o pappa, men det har hon gjort i typ 4 månader nu, men däremot så är hon mer medveten om vem hon frågar efter. Hon säger verkligen mamma när hon vill vara med mig och pappa om hon saknar tommy =)
Andra ord är ju titta, där, nej, ja och massa fler. Hon är så duktig! Tänk vad man kan bli stolt för de små framstegen, UNDERBART! =)
sen har hon ju hela 4 tände rnu.. och enr ejäl glugg uppe i käken, precis som jag hade näör jag var liten =)





Här har hon min lillebror, Petters blå höstoverall på sig =) Roligt med arvskläder tycker jag =)



trött, trött, trött!



här leker Vilja "bonk bonk" =) När man säger det så slår hon sig i huvudet, haha! ser så roligt ut =)



Nu när hennes hår börjat bli längre så kan även hon ha mrgonfrisyr =)



När vi var på Nimbys lekland så fick hon "Nimbynallen" av sin farmor och den tycker hon jätte mkt om. Hon pussar och kramar honom hela tiden och vill dessutom att alla andra ska göra det ocks =)



överlycklig att hon lyckats ställa sig upp mot lekbilen =)



Här går hon för första gången med sin gåvagn. Stappligt värre... Men hon kan sätta sig ned när hon tyker det blir jobbigt =)

Nu ska jag leka lite med Vilja innan det är dags för lunch för henens och min del. Förhoppningsvis kommer ju pappan i familjen hem och äter med oss också =)
Vilja har ju för övrigt börjat äta vanlig mat nu och det är så skönt när man itn ebehöver planera allting. Om vi ska och äta lunch kan jag ta någonting som hon också gillar och så får hon av mig, tycker jag är sååå skötn =)

Ojoj, nu känner jag en stark bajslukt också, haha! Bara rusa, mammaplikten kallar =)


badar-time

Just hemkommen från badhuset i Hortlax där jag varit med Vilja och plaskat. Hon älskar verkligen o bada, hon sparkar med fötterna och skrattar högt... hon är så söt när hon ler o hennes fyyra små tänder syns. Dessutom har hon en riktig glugg mellan de två övre tänderna (precis som jag hade när jag var liten). Hon lekte tittut med frida och vilmer, haha! Det är verkligen hennes favoritord just nu! diddu, diddu... hela tiden! =) Dessutom gömmer hon ju sig också så hon fattar själva grejen, haha! attans gulligt!
Vad mkt enklare det är att bada med en större bebis än med en riktigt liten... kommer ihåg vilket projekt det var att fara iväg i våras bara, nu satt hon bara o åt en banan efteråt och var så nöjd på golvet =)

Idag ställde hon sig mot gåstolen och var såååå lycklig när det väl gick, efter typ 90:de försöket =) Den rullar ju iväg så det är ju inte det enklaste =)
Hon börjar vara så himla stor, kan så mkt och pratar så mkt! Man blir så stolt o varm i hjärtat när dom är så glada de små liven! =)

Okej, men nu ska jag se ett avsnitt av love bites medan min lilla piga sover middag efter ett energitömmande badhusbesök! =)

Ha en bra torsdag!

vikten - den eviga kampen

den eviga kampen med att gå ned i vikt fortsätter... men motivationen är så fruktansvärt dålig. Det här är ju mitt problem också.. jag lyckas aldrig få bort de sista... jag blir som nöjd, fast jag inte är nöjd!
var på möte med xtravaganza förra veckan och om än jag gått ned mkt i vikt nu så har jag fortfarande inte rätt BMI, ligger en enhet över det som anses vara normalt, min muskelmassa är ganska mkt under det som en kvinna ska ha och mitt fett är också för högt. Med andra ord kan man nog med all säkerhet säga att jag itne har 4 kg kvar, snarare 10 innan jag faller inom ramarna vad som är normalt. JAG MÅR SKIT DÅLIGT ÖVER DET HÄR, JAG VILL INTE VARA TJOCK NÅ MER!  jag vill också kunna ha fina kläder, sätta på mig en klänning o känna mig vacker... HAR JAG NÄMT HUR  LESS JAG ÄR!?

vad gör man när motivationen tryter så här... jag menar, jag är duktig o träna. gör det regelbundet ca 4 ggr i veckan, men ha rju nu insett att det mestadels är styrketräning ja behöver så det kommer bli fler styrkemix pass framöver, istället för step o aerobic. Det är svårt med maten också då tommy fuksar hela tiden och som drar ned mig i skiten också... haha! nu kan jag väl inte skylla på honom då det är min karaktär som ska ifrågasättas mer! MEN JAG ÄR SÅ LESS DET HÄR! LESS MIG SJÄLV, MIN KROPP, MIN VIKT, MIN MOTIVATION, MIN KARAKTÄR.... ALLT!

älskade fredag! =)

Av alla veckans dagar är väl ändå fredag den bästa... hela helgen framför sig med en massa familjemys o annat trevligt. =)

Idag ska min moster Ingela och hennes man Kent komma hit o äta gott o umgås. Jag förmodar att det blir en del TP också, det brukar vara standard när om kommer hit eller vi far till dom =)
Innan dess ska jag o pigan fara o träffa min vän Naomi Karlsson på stan. Vi ska ta oss en tekopp o surra massa strunt (och viktigheter också såklart) =) Ska fara förbi systemet åt tommy som ville ha ngn öl ikväll. Jag själv är inte speciellt sugen på nå alkohol, men när är jag det? I princip aldrig! Kanske är lite smått tråkig på det området, men jag tycker verkligen inte att det är värt att vara bakis imorgon och samtidigt ta hand om gumman. Huvva, blir så dålig när jag druckit.. nej, är verkligen inte värt det!

Annars då? Ingenting faktiskt, men det duger väl gott och väl för en fredag! =)

Fick sova till halv nio idag, men trots att det är bra mkt längre än vad det flesta småbarnsföräldrar får sova så känner jag mig helt färdig... förmodligen för att det blir så många hack under natten då Vilja är riktigt gnölig ibland. Hon vaknar otaliga gånger och gråter och det är bara springa in o ge henne tutten eller lägga iordning henne, ge henne snuttisen eller sätta på henne täcket. Och om hon ändå somnade om på en gång, men det gör hon sällan, oftast ligger hon och gråter en stund innan hon somnar eller så surrar hon glatt för sig själv och sen somnar =) Mitt i natten är det väldigt jobbigt eftersom det inte direkt är lätt att ignorera och somna till, haha! dessutom äter hon ÄN på natten, ungefär kring 5-tiden på morgonen. Ja, jag har verkligen frösökt få ort det, men hon skriker o skriker o skriker ända tills morgonen då och ärligt talat tycker jag det är bra mkt lättare att bara kliva upp, ge henne vällingen o somna om på typ 15 minuter än att kämpa i föera timmar och bli iriiterad och förlora en massa massa välbehövlig sömn! Jag tror hon ändå kommer växa ifrån det där snart, hon är ju 'ändå 9.5 månad nu så =) 

Vilja har ju varit lite seg på den fysiska delen... hon kryper ju inte än och har precis börjat åla sig framåt på golvet. Däremot står hon väldigt mkt och har börjat dra sig upp mot saker också så det lutar mot att hon skippar att krypa helt o hållet =) Hur som helst så har det varit sjukt tålamodsprövande att ha en orörlig och otålig bebis så länge. Nu när hon kan ta sig framåt lite så har hon mkt roligare, hon skrattar mer och är mindre otålig och ledsen. Men jag menar, vem skulle inte vara ledsen o man inte nådde ngt man verkligen ville ha, haha! Hon är då o andra sidan rätt framskriden på den mentala delen då istället... är jätte duktig på att förstå vad man säger, hon hämtar tutten när man ber henne, vinkar när man ber henne, pussas o kramas då man frågar... listar snabbt ut vad hon ska göra med saker o ting o hon är en riktig liten filosof såsom jag var när jag var liten =) Det blir bara roligare o roligare att vara mamma tycker jag! När hon förstår mer så blir det så mkt roligare att umgås o leka o allt sådant... =) Hon är så duktig min älskade lilla piga!!!



Visst är det fantastiskt hur man älskar sina barn. Ibland när jag tittar henne i ögonen så känner jag att det bildas en klummp av stolthet och kärlek i bröstet på mig och jag vet int ehur jag ska kunna få henne att förstå hur mkt jag älskar henne! =) Det kommer hon nog aldrig försåt heller förrän den dag hon får egna småttingar och jag får bli mormor =) Men det är lååååååååååååååååååångt bort än, haha! Det är ju faktiskt först nu jag förstår hur mkt mamma älskar mig o mina syskon... jag frågade henne en dag om man någonsin slutar vara så otroligt lycklig när mans er sina barn lyckliga... svaret blev såklart nej o det förstod jag som redan, men jag blir såååå lycklig när jag ser Vilja glad att jag nästan kan gråta.... är det verkligen alltid så? För det finns ingen som gör mig mer lycklig och tacksam än Vilja =)



Jaja, dags att börja göra sig i ordning för stan och dessutom börja fixa med lunch till pigan. Hon kommer alldeles snart att vakna från sin långa "förmiddagstuppis" =)

ha en bra fredag!

Ensam hela dagen lång

Tommy ska till Jörn idag och inspektera området efter de haft en kille där som gjort lite jobb på gården. Det innebär att han blir borta förmodligen till sena kvällen... undrar om han ens hinner hem innan jag går o lägger mig... (?)
Tycker sådana här dagar är så tråkiga... man har ingenting att göra och jag vet hur uttråkad gumman blir av det. Ända sen hon var liten är hon van vid en hel del aktiviteter, har som alltid gjort en massa saker med henne. Så när vi endast är hemma hela dagen blir hon så himla uttråkad och gnällig, inte alls speciellt roligt om jag säger så. Men kanske skulle man titta upp om badhuset i öjebyn är öppet så man kan fara o bada med henne? Samtidigt är det otroligt mycket jobb för en väldigt liten stund... fast o andra sidan så älskar ju Vilja att bada så då kan man väl inte luta sig på sin egen lathet! =)

Jag är fortsatt orolig inför vintern, hur mkt tommy kommer vara borta och jag oroar mig för min egen del. Hur jag ska orka och hinna med allting! nu börjar snart min skola, är verkligen nedräkning, inte ens en månad kvar nu! Hur ska jag klara den, hur ska jag hinna och kunna vara på föreläsningar och seminarium och samtidigt ta hand om pigan? För första gången är jag sjukt orolig för att kugga på en tenta, har faktiskt klarat allting och inte behövt göra om ngt... frågan är dock; Är det lika att gå i skolan när man har ett barn som är ens liv, den man ger upp allting för!
Jag vet att det är viktigt jag klrar skolan eftersom det är en investering för hela min familj, inte bara mig själv. Men jag vet också att den största vinsten ligger i att jag själv skulle må sååå dåligt om jag inte kände att min liv hade mening. Att jag fick göra det jag känner att jag behöver göra.. för mig själv! Man måste verkligen utnyttja sin egen pontential och inte bara leva och sträva efter att hjälpa Vilja uppnå sina framtida m¨l och drömmar utan även ta hand om sina egna. barn gör itne som du säger, de gör som du gör! Ett underbart ordspråk som jag tycker visar hur viktigt det är att mamma och pappa älskar sitt eget liv, sitt eget urke och allting annat runtom... det är större chans barnen gör det då också då de ser hur lyckliga föräldrarna är =)

återigen bildlöst, men ska bättre på det till nästa gång! =) 

full dag

full dag idag o det är jag glad över, jag tycker inte om att vara sysslolös... det blir så långsamt under dagarna och V blir väldigt uttråkad. Det är förståeligt, vem skulle inte bli uttråkad av samma miljö hela tiden. det blir ju även vi vuxna... bara tänka barn då som itne alls har samma förståelse eller så!

V har iaf fått lägga sig o vila tidigare än vanligt idag så hon ska orka med att vara vaken under mina möten! det första är 11.30, men dit ska tommy följa med som tur är. Svårt att ha V i famnen samtidigt!
sen ska jag o gumman på babyrytmik, hoppas hon tycker det är roligare idag än hon tyckte det var sist vi var där. Då log hon inte ens, verkade inte alls tyvka det var speciellt skoj, tyvärr.... men det är ju olika vad alla barn gilla ro inte... vi gör iaf ett till försök o ser om det är roligare idag... om inte, så slutar vi!
sen ska jag träffa angelica på korpen kl 16.00. det är en träff för xtravaganza som jag inte alls ser framemot. jag ha rju tagit et litet uppehåll med viktnedgången o att då vägas o stå på samma ställe som sist känns inte alls speciellt upplyftand eom jag säger så! Men det är väl ett nödvändigt ont antar jag!

ikväll kommer sedan min moster o Kent hit för att hälsa på. Blir inget långt besök antar jag då det är jobbardag imorogn, men ska änå bli trevligt o träffa dom, var ett tag sedan nu! Moster o Kent är mer våra vänner än mina släktingar, iaf känner jag så. Det är roligt att ha så br akontakt med min mammas sida av släkten då kontakten med pappas sida är ganska katastrofalt dålig om jag säger så. Har varken kontakt med min farmor eller mina farbröder. Min farfar dog nyligen, men jag hade ingen kontakt med han heller. Min riktiga farfar har jag aldrig träffat och min halv faster har jag inte sett sedna jag var väldigt liten. Vet inte ens hur hon ser ut idag, skulle aldrig någonsin kunna peka ut henne om hon så stod framför mig!
Det är lite tråkigt, men samtidigt har jag väldens finaste morfar och moster. Så det är otroligt viktigt med kontakten till min mammas sida av släkten... Dessutom ska min morfar flytta till Piteå nu, 73 år gammal, packar han sina saker och drar till storstan. Byter gamla gällivare mot Piteå. Det tycker jag är rätt av honom... alla som verkligen älskar honom och som han älskar finns ju här.. mamma och eino, moster o kent, petter, jag, tommy och framförallt Vilja. Som han älskar lilla Vilja... jag är så glad hon har sådana fantastiska mor- och farföräldrar som hon har! Hon är verkligen älskad, mitt lilla hjärta!

Jag ska faktiskt passa på och skicka ett guldhjärta till mina svärföräldrar Erica och Jörgen. De är fantastiska på ställa upp och jag blir så lycklig av att de vekrligen vill vara med Vilja. Tycker det är så roligt att hon har så br akontakt både med min och tommys sida... Jag vill verkligen att hon ska ha det som jag o mina syskon aldrig hade och det är en farmor och farfar!  att ha tommys föräldrar som hennes farföräldrar gör mig väldigt lycklig... =)

tyvärr blir det här inlägget bildlöst, tycks itne få ngt att fungera runt det idag! =) Men men that´s life!

snygg matta - måste ha!

sprang på en matta på ellos som jag blev djupt förälskad i. Tänkte beställa den när de dessutom har 40% på en valfri vara, men tydligen var inte jag dne enda som blev förälskad! =( SLUTSÅLD i den stora strl:en som jag vill ha, typiskt! men men, får väl vänta o se om de får in fler i sortimentet!

Se här hur den ser ut! Den är fantastisk! =) I´m in loooove, haha!

Men ser ju nu att den finns kvar i den strl:en! YEAH! =)

kass mobil och kass dator

har precis fått tillbaka min dator.. den har varit inlämnad IGEN och nu ska den in återigen, för tredje gången. Förhoppningsvis blir det iaf reklamation på skiten nu... den uppdaterar hela tiden, kan itne trycka på tangenterna då uppdaterar den och ibland uppdaterar den av sig självt som en galning. Det blir liksom aldrig stilla på skärmen, dne uppdaterar, uppdaterar o uppdaterar hela tiden. JAG HATAR DEN! inte direkt pålitligt när man ska skriva skolarbeten! men emn som sagt hoppas jag på att få en ny jävla dator nu! det är konstigt det där dör jag har haft TVÅ egan datorer i mitt liv och båda har blivit reklamerade, hur otur kan man ha med elektronik egentligen? *suck*

sen köpte tommy en beggad mobil till mig av en kompis o den har jag knappt använt för den laddar bara ur hela tiden... kan för det första inte ladda till 100% och för det andra när den då väl laddat till 92% (somt ycks vara max) laddar den ur på mindre än 4-5 timmar... det är då fan inte hållbart! man kan ju inte ha med laddaren vart man än går... dessutom säger tommys kompis att den varit inlämnad för det en gång tidigare... JAAAAAA, mend en e då fan itne fixad kan jag säga! så vad gör man nu då? fy fan vad irriterande!

jaja, nu är det iaf fredag, bästa dagen på veckan o här ska njutas i fulla drag! Dessutom har vågen återigen visat minus och motivationen kommer smygandes tillbaka! Imorgon far vi till storklinta och jörn och checkar läget, har själv aldrig varit där o sett hur det se rut så det ska bli sopännande. dessutom är ju ida, rickard o ellen där så vi har sällskap också =) Tyvärr har vi själv ingen husvagn, vilket jag had eönskat att vi hade haft, men samtidigt är vi ju inga husvagnsmänniskor direkt.. jaja, får bli en senare investering om man nu skulle tycka att det är nödvändigt med tanke på att tommy o  rickard tagit över storklinta! 

vilja

Älskade Vilja



Matglad =)



Trött i bilen



Det här är en lite rolig grej. När vi var i Mjölby med min syster så gick vi på Lindex, några minuter senare upptäckte jag att hon snott med sig denna keps, haha! Var bara gå tillbaka o betala den då hon uppenbarligen ville ha den =)



Jag o pigan



9 månader, står själv uti bordet =)



Älskade älskade Vilja, vi älskar dig!

less, less o åter less mig själv!

har upptäckt att en del dagar är lite sämre nu för tiden. har egentligen ingen anledning till varför, men humöret känns inte lika på topp och det mesta känns jobbigt! igår tex. när ja o tommy skulle lägga oss o se lite house (vi älskar att ligga o mysa i soffan när gumman lagt sig o bara se några avsnitt ur våra favoritserier) kändes det som att livet bara är sådan rutin. Varför händer ingenting roligt? Samtidigt blir jag så irriterad på mig själv, önskar verkligen att det fanns lite mer "carpe diem" i mig! bara njuta av stunden o vara lycklig för att allting är bra nu.. jag, tommy, vilja o alla jag älskar är friska och det är det allra viktigaste, men av någon underlig anledning kan man fan inte njuta av att det som betyder mest i världen. VARFÖR?
Är det verkligen så tragiskt att man måste vara på väg att förlora, vara med om något, stöta på hinder m.m för att kunna uppskatta allt det fina man har. Det jag verkligen uppskattar och är lycklig för varje sekund av varje dag är att Vilja mår bra och att hon finns i mitt liv...
Tycker olycka eller nedstämdhet är så svårt att sätta fingret på eftersom att det är så många diffusa känslor inblandade. man är lycklig att allting är lugnt, men saknar lite action. man är glad att Vilja inte riktigt går än så man lsipper kuta, men less att hon är så missnöjd hela tiden. Man är omåttligt lycklig över att vara mamma, men orolig att göra fel hela tiden. Jag älskar tiden jag är hemma emd Vilja för jag missar ingenting väsentligt såsom tommy kan göra, men jag är så less och uttråkad på dagarna ibland att det är helt sjukt. Finns ingenting jag värderar högre än Vilja, men jag längtar så förtvivlat att ändå göra något för mig själv. Jag är tacksam att Tommy arbetar så vi får pengar, men är så less att han är borta så mkt! Jag är lyckligt lottad som har en man som är ambitiös och driven, men jag kan bli så förtvtvlad att han inte stannar upp och tar det lugnt med mig och Vilja oftare. Jag stöttar tommy i hans beslut att driva Storklinta tillsammans med R, men bävar inför all tid han kommer vara borta från oss och alla framsteg han komemr missa med Vilja. Listan går on and on and on.... hur kommer det sig att det nästan alltid finns ett MEN med i alla saker. Vi är lycklig, men... vi är tacksamma, men... vi är oroliga, men.... 
kanske är det bara jag som rä en oändlig tänkare, kan aldrig sluta och när jag väl kommit fram till något börjar jag i en ny ände...  Är som en neverending-story! Blir så les smig själv... Om jag tänkte mindre o njöt mer av allting skulle mitt liv vara så mkt bättre. Jag hoppas verkligen att Vilja brås mer på sin pappa i den avsikten för min hjörna är på helspänn från det är jag kliver upp tills att jag läögger mig... varför sa han så?, varför gjorde hon det?,måste finnas en anledning till allt det där?, vad var hennes avsikt?.......................................................
Många gånger är det nog till min fördel att jag analyserar så mkt, men ofta går det fan till överdrift och stjälper mer än hjälper. Jag är tex. expert på trycka ned mig själv. Jag har gått ned 19 kg sen jag började med xtravaganza och det kan man ju tycka är jäkligt bra, ngt som man borde vara stolt över. Kanske tom. känna sig lite snygg/sexig sen alla de kilona rasat, men NEEEEEEJ! Jag mår konstant dåligt över hur jag ser ut, har förmodligen den sämsta självkänslan i ta mig fan historien alltså. Spelar nog ingen roll om jag går ner de tre kilona jag har kvar till min målvikt för jag känner ju nu i det läge jag befinner mig att det förmoligen inte kommer vara nog. samtidigt skulle jag aldrig gå ned så mkt att jag skulle se sjuk ut utan det är bara det att jag förmodligen aldrig kommer tycka att jag själv ör snygg. Jag kan tänka mig att min man tycker det är väldigt jobbigt, eller jag vet han tycker det för han säger det ibland. Han säger ofta hur vacker han tycker jag är och hur fin jag är och även om jag försöker tacka uppriktigt kan jag hela ärligt inte FATTA hur han kan tycka att det han ser är snyggt? SERIÖST! Ingen kan tycka at jag är snygg naken... Har så svårt att tro honom och det känns som han ljuger för mig eftersom jag själv absolut inte kan se det, inte ens om jag kisar i mörkret! Tro mig när jag säger att det här är inget "pitty-party"! jag är absolut inegn som vill höra; men linda du ääääär jätte fin! Jag hatara folk som kör på den stilen... jag vill bara uttrycka mina känslor och få utlopp!

Vad är det som gör att vi mår så dåligt med oss själva? Är det våra föräldrars fel? Har de pratat om hur fula de själv var när vi var små? Ja, kanske till viss del... men jag fascineras över hur min hjärna kan tycka jag själv är så ful kroppsligt eftersom att mitt självförtroende är jävligt bra. Det går liksom inte ihop hur jag kan sitta här o känna att vad jag än tar mig för kan jag fasiken klara, men jag kan inte gå "mind over body" och säga att jag själv är vacker!? Vad fan? jag vet ju att morsan haft kass självkänsla och jag vet att jag vetat det hela livet, men anledningen till att jag har det tror jag beror på den enroma kroppsförändringen jag gick igenom när jag var kring 20. Innan jag var 20 tränade jag enormt mkt fotboll, ca 6 dagar i veckan på elitnivå... jag var rätt så vältränad, hade en platt mage och var rätt snygg.. självklart tyckte jag inte det då för vilken ungdom tycker det, går ju alltid att förbättra ngt, haha! Men när jag blev skadad slutade jag träna o gick upp säkert 25 kilo. dessa har liksom hängt med mig och jag tror aldrig min hjärna hann emd det där... i mina ögon ska jag vara smal, riktigt smal, men rent kroppsligt kan jag inte vara det. är ju en väldigt kurvig tjej med rejäla former...

Jag ska ingå en pakt med mig själv där jag ska träna mer mental träning, försöka få upp min kassa självkänsla både för min och för min mans skull för jag är less... spyless min egen hjärna och attityd mot mig själv! jag är ju den jag är, ser ut som jag gör och lever bara en gång. Hur jävla mkt energi ska jag lägga ned på må dåligt över min kropp? hur mkt energi ska jag tillåta mig själv lägga ned? någon gång får det fan vara bra och denna någon gång är NU!


bild från google

sjuuuuuuuuuuuuk

fy fan är så dålig... HATAR feber för jag behöver inte ha nå mkt för att bli sjukt påverkad av det. Jag är glad att vilja inte verkar ärvt det av mig utan istället tycks vara mer lik pappa tommy på den avdelningen. Sitter oberört o leker med tommy o äter mat o allt annat, medan jag ligger däckad i sängen med 38.5 grader. Hoppas verkligen att den här skiten ger med sig för det är så hemkst tråkigt o jobbigt att vara sjuk. Tror aldrig, sedan jag blve mamma, känt mig så värdelös mot henne som jag gör nu. Har INGEN  ork helt enkelt, orkar itne leka eller aktivera varken henne eller mig på ngt sätt! Usch! Får ta igen det när jag blir frisk igen. Sen kan jag säga att jag är såååååå lycklig det är helg så tommy är hemma o kan ta pigan. Inatt blir det nog hans skift också tror jag för jag orkade knappt bära henne till tvättstugan inatt (20 m). Höll o ramla med henne flera ggr, kändes inte tryggt. Är som att hela min kropp slår av, alla muskler ALLT när jg får feber, stööööööööööööööörigt! Men JA!!!!
Nu blir det lite TV för min del....

Jo, är i PT idag. Insticket från xtravaganza är med!