Stan idag, moster igår, ny beggad mobil

igår var vi hemma hos moster och åt middag. Min och Tommys bidrag till tillställningen var en blåbär- och björnbärspaj med egengjord vaniljsås =)

Aunt Sally’s blåbärspaj med vaniljkräm

Smaskig kan jag säga att den blev, för en liten bit åt jag allt. =) Sen åt vi en fläskfilégryta med poatisgratäng och grönsallad till det =) Huuuur gott osm helst. Jag var mätt kan jag säga, men ändå inte så där proppmätt. Är det bästa med xvaganza, att jag lärt mig begränsa mitt matintag och känna mig nöjd utan en proppmätt känsla =)
Snart kommer för övrigt insticket i PT ut där jag och två andra kommer att promota Xvaganza, håll utkik =)

Blev iaf ett mer elle rmindre påtvingat köp av en ny outfit till Vilja idag på stan då hon spytt en hel del idag och luktade... mindre gott =) Självklart spyr hon då man precis slutat ta med extra kläder då jag aldrig använt nå extra kläder sedan flera månader tillbaka... jaja, var ett roligt köp iaf. Blev en tunika/klännig som är blårandig med rosa knappar på axlarna och en rosa söm. Till det ett par tjockare ljusrosa strupbyxor =) så här ser klänningen ut och detta är strumpbyxorna!

Nu ska vi fara på tre kronor och köpa oss lite mat. Blir en Tindrasallad för mig med lite bröd till. smaskens!

JUST DET! Tommy överraskade mig med en ny mobil idag, en sony ericsson xperia. han köpte den billigt av en kompis som köpt ny självoch det är perfekt för då får jag testa om jag vill ha en sådan mobil eller inte. Ska nämligen köpe en ny mobil där vid jul tänkte jag =)

 
Bild från google

Men denna duger gott ett tag förmig =) Onödigt att kasta så pass fina mobiler tycker jag =)

dag 23 - det här får mig att må bättre

TOMMY får mig att må bättre när jag mår dåligt. När det kommer till att gå igenom saker i livet har jag verkligen fått utstå min beskärda del av svek och andra sorters sorger. Tommy har alltid funnits vid min sida när det har varit jobbigt, han vet precis vad han ska säga och göra för att lyfta mitt humör. Utan tommy vet jag itne riktigt om jag hade varit den jag är idag, för när vi träffades kom han rätt in i den jobbigaste delen av mitt liv. han hade lika gärna kunnat vända om och gå, men han valde att hjälpa mig och rida ut stormen med mig. Han har alltid varit mitt stora stöd, den som vet allting om mig och som alltid finns när jag mår dåligt. Jag kan inte säga nog om in underbara man, världens bästa och mysigaste pappa! Vi har så otroligt tur som har honom!Mina vänner får mig också att må bättre. jag har så tur som har de vänner jag har, de finns där om jag behöver dem. De lyssnar och råder! Älskar er!


bild från google

Den nyaste och största tillskottet i mitt liv, Vilja, får mig alltid att må bättre. När jag tittar in i hennes mörkblå, klotrunda ögon känns allting bra. Allt känns så meningsfullt och ibland kan jag bara inte förstå att jag burit henne i min mage så länge. Att jag gett henne ett liv =) Hon betyder och är allt i mitt liv! <3Vilja <3

kort från motala-resan

ska bjuda på lite kort från motala-resanVilja är lite ledsen uti hundarna.. men mestadels var dom bara häftiga och en hel del "voffvoff" kom från den lilla munnen =)Som sagt var det oftast roligt att mysa med vovvarna tindra & BamseMat mat... =) Lasagne är gott!Söta unge! Tutten i munnen är en allt vanligare syn.. ju äldre hon blir desto mer fäst verkar hon bli vid den... Blir svårt att avvänja henne från den sen =)Solhatten behövdes faktiskt för det var riktigt varmt två dagar vi var där =)Idas man passar på att smyga lite glass till pigan när jag springer på toaletten =)Busar med moster och mamma i bilen

Busunge! <3ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR den här bilden, tycker ljuset är så vackert!Goda nycklar!Älskade ViljaJag & piganGillar det här kortet. Vi ser båda så glada ut =)Vilja, min syster Ida & hennes man på en restaurang i Motala... Inte billigt vill jag tillägga. Bara min mat kostade 299:- sen tillkom dricka och en enkel förrätt, men oxfilén med poattiskaka med örter och en rödvinssky smakade helvetes gott =)På samma restaurang sitter jag, Vilja och LennartVilja äter sina miniriskakor =) Gott med smör på =)Majskrokar är dock minst lika gott =)En trött jagAvslutar med tatueringen jag gjorde när vi var där!
Sitter på höger överarm, är mkt mkt nöjd!

dag 22 - det här upprör mig

dag 22 av 30 då =)

Jag tror att mest av allt upprör jag mig själv! jag blir så upprörd när jag inte tycks finna motivation at tnågonsin nå mitt ideala viktmål, när all ork och kraft rinner ut mig ju närmare målet jag kommer! Varför är det så? jag älskar ju att träna, det bästa jag vet, men så fort det itne finns tid eller träningspass som jag vill gå på så blir jag så moloken och enre. Nästan lite självömkande, vilket jag vet itne ger någonting, men inte går att undvika att känna! =) Irriterande! det blir jag upprörd över, min egen motivationsbrist och oförmåga att återfinna den igen!

krig upprör mig, precis så som det upprör de flesta människorna i världen... helt meningslöst!

bristen på pengar i min ägo upprör mig =)

oförmåga att förlåta och gå vidare, egoism, oförmåga att ta andras åsikter, lögnare, oförmåga att lyssna och verkligen ta in det ngn säger, nysar (haha) och tyvärr massa annat! Min förmåga att uppröras av så himla mycket upprör mig också, haha!
djur- och barnmisshandel är väl något som gör mig så jävla förbannad att all sans försvinner!

Jag skulle vilja säga att jag är en människa som har mycket åsikter om många olika ämnen och många av ämnerna man har starka åsikter inom är ju av sådan karaktär att det är upprörande! Sen kan man ju blir arge eller ledsen av olika saker, på olika plan. Ju närmare mig saker och ting inträffar desto mer upprörd och träffad blir jag ju medan saker som är fruktansvärda (tex. barn och även vuxna som dör i svält i afrika eller terroristattacker i diverse länder som gör att hundra- eller tusentals människor mister sina liv) påverkar en i mindre utrstäckning ifall de sker långt härifrån.

Ska iaf springa in till min underbara lilla flicka som legat o vilat nu ett bra tag! Ska gos aupp henne, pussa henne och säga hur mkt jag älskar hon för är det något jag är TACKSAM för är det min familj och att vi alla har hälsan. Ekonomin och annat materiellt är väl kanske itne bäst iv ärlden, men vi har varandra!
Jag älskar er Vilja och Tommy!jag & Vilja

hos syster i motala

hemma hos syster yster i motala på besök. jag o Vilja kom hit i måndags o stannar till söndag.
Vilja har precis somnat och själv är jag helt slut då Vilja var så himla busig ikväll och bara ville leka, haha! sötunge!

Vi ha riaf hunnit vara på Ikea där jag handlade lite msåsaker bara...
BARNSLIG Tablett Längd: 29 cm Bredd: 36 cm
ett underlägg för tallriken, ett roligare som Vilja kanske tycke rom att titta på =)

SMASKA Skål Diameter: 13 cm Antal i förpackning: 3 styck
lite skålar som är bra att ha =)

LUSY BLOM Kudde, blå, flerfärgad Längd: 30 cm Bredd: 65 cm Fyllnadsvikt: 650 g Totalvikt 1: 720 g
en söt liten kudde till Viljas rum =) kostade bara 40:- Måste också säga att kuddens f'rger är mkt mkt starkare och finar ei verkligheten =)

BILLY Bokstöd, blandade färger vit, svart Höjd: 23 cm
Har länge velat ha ngt slags bokstöd också och dessa var billiga och rätt fina... Passar in i min stil hemma iaf =)

LAGAN Köksblandare 1 grepp, förkromad Höjd: 18 cm
Köpte också en helt vanlig, rätt tråkig, köksblandare som duger. Den vi har är kass om jag säger så =)

Träbokstäver ÄLSKA
Har också köpt dessa bokstäver, fast bokstäverna VILJA. =) Är jätte nöjd då de dessutom bara kostade 39:-/st

jaja, nu ska jag sätta mig os se lite tv innan det är sovdags =)

Dag 21 - ett annat ögonblick

Skriver ett inlägg från min lista som jag följer (30 dagar om mig själv). har nu kommit till dag 21 =)

Det andra ögonblicket som genast tar upp platsen i minnet är ett bra, men ändå dåligt minne.
En tisdag förmiddag i februari (kommer ej ihåg exakt datum) 2005 jobbar jag förmiddag på ett ålderdomshem här i Piteå när min telefon ringer. Min svärfar säger att Tommy, min man, har blivit skjuten. Jag lovar att jag höll på dö, hela min värld hann rasa samman i det ögonblicket... trodde verkligen att han var död alltså. Till saken hör att min svärfar är inte direkt en stressad kille av sig och han visste ju redan att Tommy klarat sig, men "glömde" väl meddela mig att han "bara" bilivit skjuten i armen. Jag höll alltså på att bli arg på honom när hans reaktion var så föbannat lugn när hans son blivit skjuten, haha. Iallafall säger jag, väldigt nedslaget, VART? "Ja, bara i armen alltså" säger då Jörgen.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, Jörgen! Hann höll på ge mig en hjärtattack vid 20-års ålder!
Jaha, säger jag då lättat.. ja, men vad skönt då. Jo, säger Jörgen, men man vet itne hur illa det är, vi har inte fått höra något än, hur det ser ut med funktionen av armen!
*gaaaah* Då var det ju hemskt iaf, enligt mig, så varför vara så lugn då? Jäkla Jörgen, haha! Typiskt honom!
Jag frågar d¨å om jag ska komma från jobbet så jag får följa med dom till Sunderbyn där han ligger, men ha tyckte jag skulle jobba klart mitt pass och så skulle jag komma till dom efteråt då tommy ändå låg nedsövd på sjukhuset och inte skulle vara klar från operation förrän om en 4-5 timmar.
Jag kan säga att den dagen gick sakta framåt... visste ju int eifall han skulle fått behålla armen eller om han fått det någonsin kunna använda den igen!


bild från google

En liten bisittare är att när jag och Tommy blev tillsammans för andra gången (var tillsammasn ett år mellan 2001-2002 också) i januari 2005 så var jag i det här stadiet att jag itne vsste om jag riktigt ville vara med honom egentligen eller om jag först skulle "hitta mig själv".. det tjafset som en del pratar om! Vi hade ju dock känt varandra sedan 2000 så jag älskade han på andra sätt än som pojkvän/flickvän också.
Jag hade alltså inte sagt att jag älskar honom och så än och var lite osäker på mina känslor och så.

När vi satt i bilen på väg till Sunderbyn kände jag mig så arg på mig själv att jag gått omkring och trott att jag behövd ehitta mig själv innan jag kunde vara med Tommy. Jag kunde ju lika gärna hitta mig själv med honom som en del av mitt liv. HITTA OSS!  
Jag visste ju att jag ville vara med Tommy så småningom (jävla pucko jag)... Jag kunde ha förlorat honom utan att han visste hur mkt jag faktiskt älskade honom och ville vara med honom.

På plats fick iaf inte jag följa med in och hälsa på honom först (jag var ju inte familj) i ordens rätta bemärkelse så jag fick snällt sitta utanför medans hans mamma och pappa fick se honom. Kommer inte ihåg om hans syskon satt ute med mig eller gick in med jörgen och erica eller om de gick in till honom efteråt. Iallafall när jag ÄNTLIGEN fick komma in rusade jag fram till honom, slängde mig över han och viskade ;jag älskar dig!
Hans svar var; jaha, så man ska bli skjuten för att du ska fatta det. Isåfall är jag glad jag blev skjuten! =)
hans arm var så svullen att han blev tvungen ligga med ett öppet sår (inlindat såklart) i över ett dygn för att de överhuvudtaget skulle kunna sy igen honom. Detta gjorde såklart väldigt ont så dom pumpade honom full emd morfin... han var så drogad att han faktiskt somnade mitt i sina meningar, vaknade upp några sekunder senare och fortsatte klanderfritt där han slutat innan han somnat, haha!
Jag sov iaf på sjukhushotellet och på nätterna och på dagarna var jag med honom på hans rum. Försökte typ parata med honom och sysselsätta han i form av korsord och så när han hade som mest ont. han låg mestadels o sov i mina armar och även om det låter mysigt var det de mest långdrgna dagarna i mitt liv. Jag satt rätt upp och ned med honom i min famn och tittade på klockan..,. tick tack, tick tack, tick tack =)'


bild från google

Idag kan han iaf använda armen utan problem, ibland får han ont när han tar i för mycket när det är kallt ute. Kyla gör definitivt hans arm värre, men hans ärr har läkt bra (om än det är jävligt fula och tar upp typ hela armens bak- och framsida. Inga nerver skadades (kulan studsade mellan dom och tydligen kunde man se hur nerverna hoppat åt sidan, som för att låta kulan passera då nerverna stannat kvar i en kulformad position, enligt läkaren). Hans ena artär slets av och var oreparerbar, men man har ju två och hans muskel gick också av och for upp i armvecket. Den drog som ned igen och fäste med massa grejs samt att han hade massa små ben"frakturer" i både underarmsbenen. De var inte av, men bitar hade lossnat lite här och där.
det tog lång tid för honom att överhuvudtaget kunna räta ut fingrarna och han fick gå på månag möten med sjukgymnaster som lärde honom hur han skulle träna upp musklerna igen utan att överanstränga dem.
Han blev bra till slut och jag är så lycklig det gick så bra osm det gjorde... hade nämligen kunnat gå väldigt illa då tommys arm var den del som stoppade kulan att gå rätt in i en annan killes mage (huvva). Dessutom smekte kulan tommy mage och for istället in i armen, jävligt tur i oturen kan man väl säga eftersom kulan hade fosfor runt sig (brinnande ammunition så man ser vart och hur långt den far) och skulle ha bränt sönder tommys mage och allt. Även armen skulle ha "brunnit"  om den inte hade gått igenom, som den lyckligtvis gjorde! HUVVA! Hemskt att tänka på!

Killen som råkade avfyra vapnet mådde som förståeligt jävligt dåligt. De kom till sjukhuset o hälsade på och jag har aldrig sett en människa med så mycket ångest och smärta i ansiktet. För övrigt var det inte ens hans fel då vapnet var konstruerat. På dessa vapnen finns det tre (eller fyra, komemr int eihåg) säkringar och dessa säkringar måste alla dras ut för att vapnet ska kunn avfyras. Men när den nästsista säkringen skulle dras ut fick denna kille int eut den och bad om hjälp av en annan lumparkompis. De tillsammasn drog i säkringen och när den kom ut så lät det det typ "flop" och så började det "bränna" häftigt i Tommys arm. Tommy slet av sig sina jackor och tröjor och såg att blodet liksom pumpade ut i små fontäner i takt med hjärtslagen och skrek då till lumparkompisen "Du sköt mig, din jävel". Haha... han blev snabbt omhändertagen och allt gixk ju bra, men killen som "sköt" blev väldigt chockad. Sen kan man ju iofs diskutera huruvida man oavsett om säkringar ska hålla ett vapen från att avfyras ska riktas mot ansdra människor (?). Förmodligen inte, så lite får han ju ta på sig... Tommy, som var gruppchef i lumpen, har sagt att han, just innan han blev skjuten, skrek åt dom att rikta bort vapnet dessutom. Men allting gick ju så fort bara!

hur som helst är allt väl nu!
Tommy mår bra och även alla inblandade, det är det viktigaste! =)

Ha en bra dag!

Tatuering som ska göras i Motala hos min syster

detta är min egenkomponerade tatuering som jag tänkt gadda in när jag besöker min syster i motala.dåligt då nedre delen av teckningen ser ut att vara svagare i färg, vilket den inte är. Var bara omöjligt att få fram ett bra ljus!

I bättre ljus ser den ut så här =)Den ska då sitta på vänster överarm är tanken nu när jag funderat på det lite så tror jagd et blir snyggast... snart har jag alltså 9 tatueringar... en dle snyggare än andra om jag säger så =) men men finns ju tid att fixa till och lägga till massor här eftersom... får nog sätta in i system att fixa en tatuering varje gång jag kmr till syrran =)

Vårt hem

Tänkte lägga upp lite bilder från vårt hem, men ärligt tycker jag inte bilderna är bra! Kanske är positivt inför husvisningarna då man blir positivt överraskad, enligt mig iaf =)

Bild 1: 5 rum villa/radhus på Sadelvägen 5, Piteå kommun Sjulnäs

Baksidan

Kök

Köket, ur en dålig vinkel

Allrum

Allrummet och vardagsrummet (vardagsrumstapeten HATAR jag verkligen, vet inte vad jag tänkte när jag valde ut den!
Vardagsrum

Vardagsrummet

Sovrum

Vårt sovrum

Sovrum

Gästrum/kontor

Sovrum

Sovrum 2

WC/dusch

Stora toaletten som vi gjort om förra året. Förut var väggarna typ vita, men det lös igenom grönt som var väggens egentliga färg. Golvet var orange och väggarna var fulla av massa jävla speglar, var såååå fult!

Badrum med bastu

Relaxen som också är ny sedan förra året!
Planlösning
Vår planlösning. Tycker verkligen om vårt hus & hade det gått flytta en mil närmare stan hade jag verkligen kunnat tänka mig att bo kvar. Bara renovera lite till, kanske köket och så...

Nu ska jag lägga mig o läsa sista biten av sista boken av twilight! god natt

Tommy hemma - Tommy borta

Tommy kom hem i lördags förmiddag efter sin fjällsemester i Åre, men har imorse åkt till Sthlm igen (med jobbet denna gång). Kommer hem imorgon kväll så det är ju ingen lång resa direkt, men jag är rätt så less att vara själv!
Vilja har börjat sova så dåligt så det är helt sjukt. Hon har visserligen gått och blivit väldigt snorig så det kan vara en bidragande faktor och dessutom har hon haft lite kyligt i rummet. Ska prova ge henne det varmare täcket som varit bortplockat under sommaren för att se om hon sover bättre då! Kanske tycker hon att det är för kallt helt enkelt? Tycker synd om hon när hon ligger och snorar där inne... Dessutom har hon ätit välling varenda natt nu de senaste 5 nätterna.. hon som slutat med det mer eller mindre, trodde vi! Tji fick vi, haha! jaja, det försvinner väl snart av sig självt =)

Vilja igen då! Hon har börjat stå och "jucka" på knäna nu, men kan bara stå på ´knä i soffan... Hon är som så obrydd att lära sig allt fysiskt, mer intresserad av talet och motoriken i händerna och sådant... frågan är hur länge det kommer dröja innan hon kryper och går! Hon är ju int ebakom på något sätt, men det skulle vara roligare om hon kunde börja utforska på egen hand snart =)

Nu ska jag ringa JB golv, fixa en del saker med de inlagda mattorna i vårt hus och sedan kommunen för att be om dagis-inskrivnings-papper =)
Sen ska jag invänta Sofie som ska koma o hälsa på kring 4 i eftermiddag =)

dag 20 - den här månaden

Månaden (juli alltså) har varit helt fantastisk. Mkt sol o värme, dessutom har tommy varit ledig med oss hela juli =) Tänker inte gå in o beskriva hela månaden, kändes bara för långdraget. Säger bara att den har varit mega bra! Det är ju sommar coh mina två älsklingar har varit runt mig hela tiden, vad kan vara bättre =) Har också sluppit förkylningar o annat tråkigt...sommar i Piteå =)

Glöm för tusan inte att se "barfota-mannen"  på TV4 ikväll 
"Sommar men ernst" 21.00.
Han må vara lite väääääl klämtjäck ibland, men hans idéer är som oftast jäkligt bra!


bild från google

semester

Ska fara och hälsa på min syster, Ida som bor i Motala i mitten av augusti. Lämnar karl hemma och far med pigan. Hon måste ju få träffa sin moster och dessutom klarar jag mig inte utan henne en vecka tror jag. Hon får alltså inte stanna hemma med pappa =)
Resan blir ganska dyr, bara själva flyg och bil för att ta mig fram kostar ca 3000:- och väl där ska man ju äta, shoppa och se saker. Har ju varit i Motala en gång förut så det är väl inte jätte mkt jag måste se den här gången, men pengar kommer då ändå gå... kan jag garantera. Alla affärer och sådant man lär strosa i på dagarna! Kan man verkligen låta bli alla fina barnkläder som finns där? =)
Har rest med Vilja förut och vet hon klarade flygresan till Kroatien bra så jag hoppas på en lika lyckad flygning denna gång. Problemet med att de blir äldre är ju dock att de vill sitta mindre och mindre stilla, haha! Kanske kan bli lite grinigt på grund av den anledningen... att hon inte får och kan röra sig som när man inte är i luften eller bilen =)
efter flygresan till Sthlm har vi 3 h bilkåkning framför oss innan vi landar hos syster i Motala så jag hoppas Vilja inte tycker det blir alltför jobbigt =)


bild från google

Haft mammaträff idag med mina tre "mammakompisar" och deras prinsar. Vilja är ju enda tjejen i sällskapet =)
Var trevligt som vanligt. Jag bjöd på lunch (som vi nrukar göra) och idag blev det thaisoppa med kyckling och kokosmjölk och till det en sallad med bulgur i. Tyckte själv det var gott och nyttigt var det definitivt. Så nyttigt att tjejerna gick o handlade krämbullar till kaffet åt sig själva... =) duktig som jag var avstod jag faktiskt =) Har inga problem med att avstå sånt som fikabröd utan för mig är lasten choklad. Så iofs kan man säga att hade det varit chokladbollar eller ngt annat chokladigt hade nog frestelsen blivit mkt större!


bild från google

Har just beställt en resesäng från gobaby.se. Tycker inte om att dela säng med pigan för man sover så oroligt, rädd att vända sig över henne, rädd hon ska rulla och ramla i golvet, rädd hon ska vakna och åla iväg... så det får helt enkelt bli en resesäng =)

Baby Genius Resesäng
ser fin ut och madrass ingår... fick den för 456:- med frakt. tycker jag är väldigt bra pris =)

ha en bra kväll

KRAM

saknad

Saknar min man otroligt mkt. Dagarna går väldigt sakta här hemma när man är helt själv även om jag försöker fylla dagarna med aktiviteter. Han for i fredags, tidigt tidigt och sen dess har jag varit mkt borta och umgåtts med släkt och vänner.
Fredag kväll umgicks jag med min moster, kent och morfar hemma hos moster. Eftersom vi var hos moster var jag tvungen att fara hem relativt tidigt, kring halv nio då Vilja måste få krypa i säng. Det är ju definitivt nackdelen med att bo så långt borta för hade jag bott i stan hade Vilja kunnat somna i vagnen och sen hade jag bara gått hem och lyft över henne i sängen. Hon hade ju knappt vaknat av det tror jag. Nu måste hon först somna, sen sättas i bilstolen, köras hem i 15-20 minuter och sedan lyftas över i sängen. Hon hinner som vakna och bli pigg ofta efter den proceduren. I fredags ville jag inte riskera hon skulle hinna bli pigg eftersom jag själv var så himla trött och inte kände för att sitta vaken med henne till tolvsnåret.


Trött piga =)

Lördag var jag på loppis, sen for jag in till stan o träffade Ida. Sedan spenderades kvällen (fram till halv nio-tiden) hos henne. Tyvärr kom vi på lite sent att jag hade ju kunnat sova över hos hon. Blev som för sent att dra o hämta alla saker här hemma för att vända.
Söndag var det dop kl 13 och efter det for jag och tittade fotboll på kvarnvallen.


dopet
från vänster: Erika, Jana med Lea ( min halvsyster) i famnen, farsan, Johnny (faktiskt ett ex till mig) med sin dotter Lova i famnen. Fram står Oliver och Elliot (mina halvbröder) 


Igår var jag ute och promenerade med Jana och på kvällen kom Ida hit och åt middag.
Idag har jag varit med Naomi och fått se hennes mega söta lilla chihuahua-valpar som är 4 veckor gamla och iiiiinte speciellt stora =)


bild från google

Jätte fina små valpar, 6 stycken. Två kommer bli långhåriga och resten korthåriga. =) Man blir som sugen, men det är inte rätt tid för en hund hos oss!

Som sagt har jag fyllt dagarna med aktiviteter, men ändå så känns dagarna långa. Det är inte heller det att jag inte tycker om att vara själv med pigan, för det jag tycker det är väldigt skönt ibland. Hon är bara väldigt grinig nu för tiden (tänder och mkt annat) och därför är det jobbigt att vara själv dygnen runt.
Jag vet att otaliga mammor/pappor är det med sina barn dygnen runt, åren igenom, men jag befinner mig inte i den situationen att min hjärna behövt ställa in sig på att vara själv så mkt. Därför blir det jobbigt när han är borta länge. Egentligen tror jag nog att det mest handlar om mig, att JAG behöver honom, inte att jag behöver honom att hjälpa mig med Vilja. Det är inga problem, men han är ju den JAG pratar med och så varje dag. Dessutom är han inte nåbar (de har sjukt dålig sändning) så jag har kanske pratat med honom 15 minuter sedan han for...
När han är borta blir min träning också lidande då jag inte kan fara på de pass jag brukar på korpen, jag blir väldigt hängig och nere av att inte få träna så det börjar också kännas nu. Visserligen kan jag träna zumba hemma, men jag börjar vara sjukt less koreografin trots att jag bara tränat det 3 gånger! Jag behöver ett iriktigt svettigt styrkmix pass. Få träna musklerna ordentligt =) 


lånas bild

Jaja, nog med självömkan nu, men jag saknar verkligen min man. Han förtjänar dock att ha en mysig fiskeresa med sin kompis så jag gnäller inte om detta när han ringer. Försöker vara en bra fru, hihi!


lånad bild

Ny duk till köket

Har letat efter en passande duk till köksbordet i säkert två månader nu, men har aldrig hittat ngn som jag gillar så där mega mkt. Men idag gjorde jag det. Var på Indiska, halva reapriset så den kostade bara 65:-. Kändes nästan lika bra som ett loppisfynd gör... =) satte den på plats direkt jag steg in genom dörren =) Tog såklart bilder, men hur gör man en bordsduk rättvis? Jag är inte en speciellt bra fotograf heller så jag tog flera bilder för att kompensera, haha!

 LOVE IT!