detta gör mig sååå arg

Så arg, så arg! Varfrö i hela friden måste man klaga på, förnedra eller ens yttra sig om människor som dras med en viss mängd övervikt. vad fan är det som är så roligt med det och vem fan gav dig rätten att håna dessa människor? Är de mindre värd än du, sämre än dig eller är de bara lata människor som sitter på sina rumpor och äter hela dagarna? Va? vad vet alla ni som tydligen har så mycket att säga, men förmodligen aldrig någonsin kämpat själv. Det må vara att övervikten syns, att den mat (beror ju inte alltid på överätande, men ibland) syns utåt, men den skit ni som uttalar er proppar i er, utan att det syns gör en då fan inte vackra inombords. Usch säger jag bara!
nedlåtande kommentarer, nedvärderande bilder och många skratt på andras bekostnad. Jag hoppas någon någon gång förklarar hur ful ni är inombords och om ni tycker fetma är fult ska ni veta att den uttjatade meningen är sann! Det går att banta, men din osmakliga personlighet kommer alltid vara densamma!
Okunskap, ignorans, naivitet är anledningen till att du/ni inte förstår bättre. Dålig självkänsla är anledningen till att du faktiskt tycker det är kul att skratta åt andra. Skaffa dig kunskap!
 
Fan va arg jag blir på korkade människor! Bry dig om dig själv och skit i andra och har du åsikt som sårar eller kränker håll den för fan för dig själv! FB har blivit någon jävla skytteltrafik för att visa stötande och rent kränkande bilder på människor som befinner sig inom den tyngre målgruppen. Jag tycker det avsyvärt och än mer avskyvärt är ni som skrattar åt det. Har ingenting till övers för er! Ni borde skämmas och istället för att häckla de som har det svårt kan ni väl vara stor och hjälpa till, stötta och motivera eller faktiskt få in i era hjärnor att många människor mår bra i sig själva oavsett hur de ser. Förtjänas de att hånas!? Otaliga människor mår dåligt över sin extra kilon och vågar sin fasiken ut på stranden eller liknande på grund av sådana som er. Alla hyllningar till de män och kvinnor som vågar vara sig själva trots nedlåtande och okunniga människor som uppenbarligen inte har ett eget liv.. eller om ni stannade upp och tittade efter, skulle de blir för jobbigt då, är det därför ni skrattar åt alla andra!??. Försök förstå och ha ett öppet sinne, det betyder inte att ni själva måste tycka det är sexigt eller på något annat sätt attraktivt. Jag garanterar att det är det ni eftersöker hos andra när de gäller er själva också! så varför inte gå efter den gyllene regeln; så som ni vill bli behandlade själva ska ni behandla andra!!!
 
 
KRAM

lördag

har påbörjat ett 10-dagarsprogram med Zumba... har idag tränat pass 5 av 10. gjorde det imorse vid 7 =)skönt o ha det bortgjort.
idag ska mina barn vara med sin farmor o farfar så jag får ha lite tid för mig själv. jag ska på tjejkväll med goda vänner och sen ska jag sova inatt! som jag ska sova =) en lyx man sällan förunnas! men innan dess ska jag in till stan o lämna barnen, handla och möta upp en tjej som köpt en leksak av mig...
 
vilja har börjat sjunga massor, tror nog hon besitter den talangen =) hon är jätte duktig, har fin klang och hon sjunger i rätt skala också. än så länge är det ju väldigt otydligt ibland, men intresset för dans o sång finns verkligen =) Vi har ju den talangen på vår sida, att sjunga o dansa. både jag, min syster, min moster o mamma sjunger mkt. Så roligt om Vilja också får det.. är ju roligt att kunna ta några toner här och där =)
 
ha en bra lördag!
 
 
 
 
 

orchidacea resort

blev vårt andra hotell i Phuket! fint beläget lite uppe på ett berg, men precis uti havet. bara 3 promenad ned till Kata beach o dessutom på en fruktanvärt barnvänlig strand! =)
 
poolen
 
poolen och barnpoolen
 
restaurang, en av dem. det finns tydligen 3 stycken...
 
utsikten från balkongen, ev av balkongerna.. bara hoppas vi får en sådan här fin en =)
 
kata beach!
 
underbart!
 
behöver jag säga att jag längtar till detta fantastiska land, att få uppleva de underbara människorna och maten. värmen, öarna, kulturen =) allt!
 
på tal om annat.. ja, jag kan tala om annat än Thailand =) snart är jag klar med skolan! wiiii! helt otroligt att jag snart är socionom. fick tom. ut på våra skolsajt att man nu ska börja ansöka om examen till examenheten.... då är det nära! =)
 
 
kram!

thailand 2014

thailandsresan börjar verkligen ta form nu... vi far den 8/1 (på min födelsedag) o landar den 9/1 06.40 på morgonen lokal tid. VI ska då ta en taxi från Phuket flygplats till Krabi där vi ska bo på Aonang Phu Petra Resort i 18 dagar. vi kommer bo i en villa vid bergssluttningen ca. 5 km från stranden. men det är lätt att ta sig dit när helst man vill då hotellet står får transfers flera gånger om dagen. annars är ju inte tuk tuk speciellt dyr heller så, eller en taxi för dne delen! =) Följande bilder är då vårt hotell vi valt...
 
 
 
 
 
 
Närliggande stranden aonang beach syns på fotot nedan =)
 
Efter vi varit här, i underbara Krabi ska vi dra lite mer söderut, men bara just. en två timmars bilresa till Phuket. Där har jag varit två gånger tidigare, en gång bodde jag på Kamala beach (2003) och den senaste gången var vi på Kata beach (2010). Tycker inte det är så barnvänligt och därför har vi valt att vara där i endast 10 dagar. Samtidigt har vi nog hunnit bli ganska less aonang när vi varit där i 2 veckor och 4 dagar =)
 
De 10 dagarna är inte bestämda på vilket hotell vi kommer befinna oss, men det lutar mot Phuket nirvana resort =) detta är bilder från det hotellet
 
 
 
 
 
Fint hotell, men vi får se vad det slutligen blir. Hotellet i Krabi är iallafall bokat o betalat för.. resan (flyg t&r) är bokat, boende i Sthlm natten innan vi far är bokat =)
 
Kvar är hotellet i Phuket, bilresan mellan phuket flyplats o krabi när vi landar, flyresan t&r Sthlm-Luleå sen är det färdigt =)
 
Behöver jag säga att jag längtar! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih! =D