detta gör mig sååå arg

Så arg, så arg! Varfrö i hela friden måste man klaga på, förnedra eller ens yttra sig om människor som dras med en viss mängd övervikt. vad fan är det som är så roligt med det och vem fan gav dig rätten att håna dessa människor? Är de mindre värd än du, sämre än dig eller är de bara lata människor som sitter på sina rumpor och äter hela dagarna? Va? vad vet alla ni som tydligen har så mycket att säga, men förmodligen aldrig någonsin kämpat själv. Det må vara att övervikten syns, att den mat (beror ju inte alltid på överätande, men ibland) syns utåt, men den skit ni som uttalar er proppar i er, utan att det syns gör en då fan inte vackra inombords. Usch säger jag bara!
nedlåtande kommentarer, nedvärderande bilder och många skratt på andras bekostnad. Jag hoppas någon någon gång förklarar hur ful ni är inombords och om ni tycker fetma är fult ska ni veta att den uttjatade meningen är sann! Det går att banta, men din osmakliga personlighet kommer alltid vara densamma!
Okunskap, ignorans, naivitet är anledningen till att du/ni inte förstår bättre. Dålig självkänsla är anledningen till att du faktiskt tycker det är kul att skratta åt andra. Skaffa dig kunskap!
 
Fan va arg jag blir på korkade människor! Bry dig om dig själv och skit i andra och har du åsikt som sårar eller kränker håll den för fan för dig själv! FB har blivit någon jävla skytteltrafik för att visa stötande och rent kränkande bilder på människor som befinner sig inom den tyngre målgruppen. Jag tycker det avsyvärt och än mer avskyvärt är ni som skrattar åt det. Har ingenting till övers för er! Ni borde skämmas och istället för att häckla de som har det svårt kan ni väl vara stor och hjälpa till, stötta och motivera eller faktiskt få in i era hjärnor att många människor mår bra i sig själva oavsett hur de ser. Förtjänas de att hånas!? Otaliga människor mår dåligt över sin extra kilon och vågar sin fasiken ut på stranden eller liknande på grund av sådana som er. Alla hyllningar till de män och kvinnor som vågar vara sig själva trots nedlåtande och okunniga människor som uppenbarligen inte har ett eget liv.. eller om ni stannade upp och tittade efter, skulle de blir för jobbigt då, är det därför ni skrattar åt alla andra!??. Försök förstå och ha ett öppet sinne, det betyder inte att ni själva måste tycka det är sexigt eller på något annat sätt attraktivt. Jag garanterar att det är det ni eftersöker hos andra när de gäller er själva också! så varför inte gå efter den gyllene regeln; så som ni vill bli behandlade själva ska ni behandla andra!!!
 
 
KRAM


Postat av: Louise
2013-04-30 | 19:51:19

Håller med!!!

Postat av: Anonym
2013-05-06 | 11:46:27

Jag med håller med!! :)
Kicko


«
«
«