stanhäng med Naomi idag

Blev att fara in till stan idag då Naomi öhrde av sig o frågade om jag hade tid att ses. Och som jag har tid.... Är så glad hon hörde av sig annars hade jag förmodligen inte lämnat huset idag och det är faktiskt rätt deprimerande att bara sitta hemma hela tiden.
Köpte iaf lite saker som vi behövt ett tag nu. Det första jag hittade var en lampskärm till min lampfot, så jäkla tur. Första affären jag frågade på och dessutom hade de packat upp dom för typ en timme sedan eller nå... =)

Köpte också ett par fleecehandskar till lilltjejen, ett par lila. De har tumme, men inte fingrar så de blir nog bra. Jag har en massa vinterhandskar till henne, 4 par tror jag. Har fått ärva av tommys syster... men just den här tiden mellan vintern o hösten då det är för kallt med bara fingervantar måste man ju ha ngt lite mer rejält, men ändå inte för varmt. Därav inköpet =) Tror dessutom de kommer passa perfekt till våren då sådana handskar behövs igen. Tog nämligen storlek 9-18 månader (Vilja är 10), men hon har så små händer att de förmodligen komme rpassa ett bra tag efter 18 månader också =)
Var dessutom på jakt efter nå bra vinterdojor till henne. Då vi ska vara i Jörn en hel del då min man o hans kompis tagit över det skidcentret så kommer Vilja behöva riktigt bra o varma skor i år. Det var dock dött lopp, inga skor vi provade satt bra, en del fick vi inte ens på... vad är det för skor som man gör så besvärliga att ta på?! Irriterande... Fick iaf viljas fötter mätta idag o de är hela 10 (!) cm långa... eller korta =)
Tror jag siktar på att handla skor på nätet faktiskt, vet ju hur jag vill de ska se ut nu när jag varit i stan o testat o om de nu inte passar får man väl skicka tillbaka helt enkelt =)

Hur som helst, tillbaka till inköpen.. For till claes ohlson o skulle köpa nya glödlampor då jag o tommy, klantigt nog, köpte glödlampor där, men ingen av oss packade ner dem och tog med dem hem... de blev alltså kvar på affären. Turligt nog så stod en kille som jag o min kompis vet vem det är i kassan o han trodde ju på mig när jag sa jag glömt ta med glödlamporna sist jag var där... fick alltså bara ta dom igen då o så fyllde jag på med en del andra också =)

Sen gick vi på H&M där jag köpte 5-pack sockar till Vilja (alla i neutrala färger, med ljusa ränder). Köpte också en skjorta till min man som Vilja ska få ge honom =) Sist, men int eminst fyndade jag en liten mjuk och härlig (randig) tunika till lillpigan... tror bestämt det kommer bli en riktig favorit som kommer nötas =)Här ser man ju dessutom henne fina risgryn som blir större o större för varje dag. Dessutom har hon ju två bissingar uppe o en sjunedrans glugg också =) Meeeeega gulligt =)Postat av: Ida Tallhed
2011-10-06 | 00:10:04 | http://Idatallhed.se

Men vad är de jag ser :) pigan står... <3

Postat av: Anonym
2011-10-06 | 00:22:35

Kuoma stövlar ska vara riktigt bra

Postat av: alskadevilja
2011-10-06 | 10:21:56

tack för tipset på skorna, ska titta upp dom =)Vilja står ja =) Hon ställer sig upp hela tiden o hon går med gåvagnen =)

hon har blitivit riktigt stor =)


«
«
«