bebisar

Sitter o tittar på tv3:s nya program "drömmen om ett barn" och det tar mig tillbaka till min o tommy kamp om att få Vilja. Kan verkligen relatera till en del av det odm säger... som tur är fick ju jag o tommy hjälp då de såg att det var min ägglossning som var galen. Med hjälp av tabletter fick vi äntligen plussa och gå igenom en hel graviditet efter 4 år av missfall o besvikelser... Jag är sååå såååå tacksam att vi fick vår utredning gjord och att vi hade så positiva och förstående läkare vid vår sida och jag är såååå såååå tacksam att vi fått vår underbara skatt Vilja in i våra liv. Hon förgyller och ger livet en helt ny mening. En dag hoppas jag Vilja ska få ett syskon också och nu när vi vet vad felet är så är ju chansen stor det ska gå en andra gång också =)Jag i v 39+ Rätt stor mage =) Världens mysigaste unge därinne!

Vilken sorg att inte kunna få barn. Min syster har inga äggledare och det är en stor sorg för henne, men också för mig som vill bli moster =)... Som tur är kan hon göra IVF och få uppleva en eller flera graviditeter, men det är samtidigt en sorg att behöva ngn för att kunna få barn... om än alla är tacksam att det finns hjälp att få! Jag menar absolut inte att dte är ngt fel eller så utan jag menar bara att det kan vara jobbigt att veta att de är lång kö, lång tid att vänta helt enkelt.... o en väldigt lång process framför en med många steg innan det lyckas. Alla steg är värt det, men mn sätts i en helt annan situation när man itn ekan få på naturlig väg! Som tur är kan jag o tommy få på naturlig väg, med lite insatser av mediciner o jag kan verkligen säga att bara sättas på prov inför att få barn har gjort mig så ödmjuk och repsektfull för alla människor som kämpar på med att få ett barn....

Jag vet ju att min syster kommer att få barn, hon är så inställd på det själv och kämpar mot det och jag är övertygad att hon och vi andra i hennes familj kommer få uppleva en liten busig Ida-kopia inom ett par år =) Hon skulle bli en sådan fin o mysig mamma... barnet skulle få det största hjärtat i världen och dessutom en sjujäkla gen att vara pratglad, haha!

Vill också skicka ett sååååå sååååå stort grattis till min underbara vän Erica o hennes sambo Micke som ska få tillökning i Mars. Jag är så glad för er skull o det är er så väl unnat. Du kommer också bli en fantastisk mamma!


Bild från google

KRAM!
«
«
«