snabb uppdatering innan sängen kallar

varit i gällivare och träffat släkt o vänner i tre dygn, var skoj. kom tillbaka lördag förmiddag, hade blåst ned en jävla massa träd över vägarna. hade dock tur hela vägen då det flöt på bra utan att jag behövde vänta på att träd skulle plockas bort. de flesta hade redan kapats upp och slängts ned i dikena när jag passerade.
igår var vi bara hemma jag o gubben, åt grillat och mös på. Idag har vi varit på grisberget och sprungit tillsammans, blev 3.5 km. När vi hade sprungit klart så insåg vi båda att vi skulle tagit 5.5 km eftersom rätt mkt kraft fortfarande fanns kvar! Jaja, de får bli nästa sväng... Var jääte mysigt att springa tillsammans och bara surra och njuta av den varma dagen! 22 grader i skuggan hörde jag att det uppsteg till! och det kändes verkligen! Sedan for vi och solade, i precis 13.3 minuter haha! man får exakt den tiden för 50 kr nu för tiden! =) jaja, ska sola 2 gånger till innan vi far till Kroatien, vilket är på lördag... eller ja, lördag sthlm och söndag 06.35 styr planet vidare mot Kroatien. haft en del mardrömmar nu när resfebern knackar på. en hel del plankarscher i drömmarna, men det är ju normalt med lite skräckblandad förtjusning så här dagarna innan avfärd. resesällskapet har blivit sjuk, förkylning. Hoppas dom blir friska innan avfärd så de också kan mysa med lillagumman. får de absolut inte gör aom de känner de minsta lilla feber elle rliknanade. ingen hit att ha sjukt barn utomlands eller sjukt barn överhuvudtaget!

nu ska vi käka kvällsmat, är hungrig =) Ska också uppdatera bättre här i dagarna och lägga in lite nya bilder och så.

Imorgon ska jag dessutom jobba natt! *phew* hur fasiken ska det gå, är ju svinigt trött nu och passet på natten har pågått 48 minuter för att vara exakt (av 10 h).

god natt!



«
«
«