Tommy hemma - Tommy borta

Tommy kom hem i lördags förmiddag efter sin fjällsemester i Åre, men har imorse åkt till Sthlm igen (med jobbet denna gång). Kommer hem imorgon kväll så det är ju ingen lång resa direkt, men jag är rätt så less att vara själv!
Vilja har börjat sova så dåligt så det är helt sjukt. Hon har visserligen gått och blivit väldigt snorig så det kan vara en bidragande faktor och dessutom har hon haft lite kyligt i rummet. Ska prova ge henne det varmare täcket som varit bortplockat under sommaren för att se om hon sover bättre då! Kanske tycker hon att det är för kallt helt enkelt? Tycker synd om hon när hon ligger och snorar där inne... Dessutom har hon ätit välling varenda natt nu de senaste 5 nätterna.. hon som slutat med det mer eller mindre, trodde vi! Tji fick vi, haha! jaja, det försvinner väl snart av sig självt =)

Vilja igen då! Hon har börjat stå och "jucka" på knäna nu, men kan bara stå på ´knä i soffan... Hon är som så obrydd att lära sig allt fysiskt, mer intresserad av talet och motoriken i händerna och sådant... frågan är hur länge det kommer dröja innan hon kryper och går! Hon är ju int ebakom på något sätt, men det skulle vara roligare om hon kunde börja utforska på egen hand snart =)

Nu ska jag ringa JB golv, fixa en del saker med de inlagda mattorna i vårt hus och sedan kommunen för att be om dagis-inskrivnings-papper =)
Sen ska jag invänta Sofie som ska koma o hälsa på kring 4 i eftermiddag =)
«
«
«