Tommy Roslin

Tommy, Tommy.... älskade, älskade du! Vad ska jag säga?
Tommy är en otroligt lugn och sansad människa som är mer än generös och snäll. Han tar hand om alla och är den kramigaste och gosigaste människan på jorden!
Han vet alltid vad han ska säga för att få mig att må bättre, men han har också en jävulsk begåvning att gå mig på nerverna. Han vet aldrig när han ska sluta retas (det bästa han vet efter att kramas) och ibland blir man så förbannad att man lappar till honom, haha! ju argare och mer irriterad man blir desto svårare har han att sluta jävlas för det är ju såååå himla roligt =) Han har väldigt lätt att bjuda på sig själv och är fantastiskt rolig. Jag vet inte hur ofta och mycket jag får skratta åt hans tokigheter. Tommy har precis som alla andra en hel del skavanker också, men de är skavanker jag kan leva med, utan problem (oftast, haha). Hans bra sidor är så överväldigande bra att de dåliga knappt märks av. Vi har ett fantastisk äktenskap som bara stärkts och blivit bättre efter vi fick Vilja.

 

Tommy är en fantastisk pappa och ju äldre Vilja blir desto mer av det ser man. Han leker och pussar, gosar och umgås med sin dotter. Han ger verkligen av sin tid till henne coh det är jag otroligt tacksam för. Jag är helt övertygad att Vilja kommer att tycka att hennes pappa är kärleksfull, omtänksam och väldigt irriterande då han alltid ska retas =)


Observera den tillgjorda pussen =)

Förutom oss så älskar han verkligen friluftsliv. Om han fick välja mellan utlandssemester och fjällsemester så är det självklara valet för honom det sistnämnda. Vi har helt enkelt gjort den dealen att han far en gång per år med en kompis från Stockholm och fiskar (i år, 2011, blir det till Åre-fjällen i augusti) och så följer han med på det jag älskar (solsemestrar) utna att klaga, haha! Fungerar jätte bra, han får sitt och jag får mitt =) Han älskar med andra ord att fiska och ta det lugnt... han finner verkligen lycka i det enkla som en stuga utan el och rinnande vatten, bara eldning och brunnar till ens förfogande. Jag HATAR det, men med kompromisser kan alla parter bli lyckliga =)


Tommy & Caliber

Tommy arbetar som elprojektör/elkonstruktör på ÅF i Piteå, det innebär att han ritar upp elscheman till diverse olika projekt. Kan vara ombyggnationer, fabriker, gruvan i LKAB och affärer såsom Åhléns med mera. Jag är så otroligt stolt över han, han har verkligen tagit sig långt i karriärslivet och är en sådan fantastisk person som man inte kan annat än att älska! Jag tror Tommy är omtyckt på sitt jobb för att han är så respektfull mot alla och behandlar alla lika. Han är snäll och trygg samt en människa många har lätt för att anförtro sig åt.

Han är min klippa i stormen, den jag alltid kan vara mig själv med, inte behöver gömma ngn dålig del av mig själv för och den som alltid finns vid min sida, i bra som dåliga stunder. Han är helt enkelt min äkta hälft, mitt livs kärlek utan tvekan!
Det skadar ju inte att han är otroligt snygg och sexig också, hihi!


Min snygga man!

Finns så mkt att säga om dig, gubben, men hur långrandigt ska det bli =) Du vet vad jag tycker om dig och hur mkt jag lutar mig på dig. Du är den jag älskar mest i hela världen (förutom Vilja såklart) och skulle göra allt för. Jag älskar dig och kommer alltid finnas här för dig!


Lånad bild

 

Tommy Roslin

info om tommy här..