Linda Roslin

Jag heter då Linda Roslin, tidigare Lehto, men sedan 15 augusti 2009 är jag gift med mitt livs kärlek, Tommy.
Jag är 26 år gammal och studerar på heltid till socionom när jag inte är mammaledig. 29 november 2010 föddes vår dotter Liz Vilja Erica Roslin. Efter 3 dygn av intensiva värkar tittade hon äntligen fram och från den stund är jag så lyckligt lottad att jag även kan titulera mig själv som mamma.
Jag är en ambitiös, rättvis, talför, empatisk och envis tjej med mycket skinn på näsan som tar hand om mina vänner, min familj och framförallt min skatter och största kärlekar i livet, Vilja & Tommy. Jag har även alldeles för lätt att bli irriterad (går över fort dock), svårt att ta kritik som inte framförs på ett bra sätt, lätt för att prata för mycket och lyssna för lite när jag blir exalterad, men hey, vem har inte dåliga sidor? Har bra många fler både bra och dåliga sidor än vad jag skrivit, men jag väljer att lägga fram dessa =)

Ett av mina stora intressen är inredning och hemma hos hos så går inredningsstilen i lantlig romantik. Inspirationen finner jag på  bland annat loppisar där jag ÄLSKAR att strosa omkring och fynda bland människors "skräp". Jag finner harmoni i mjuka, vita toner med små inslag av diverse ljusa färger. Stilleben är också något jag lägger ned en del vikt vid då man med små medel, enligt mig, kan lyfta ett helt rum/hus med stilfullt utplacerade blickfång. Jag älskar inredningstidningar såsom "25 underbara hem" och "drömhus & trädgård". Dessa två prenumererar jag på och har gjort väääldigt länge nu. I de tidningarna får man så otroligt många fina tips.
Jag är inte alls duktig på fotografera, men kommer ändå göra tafatta försök att ta bilder med min kompaktkamera för att kunna lägga ut på bloggen.

Ett annat intresse är träning. jag älskar att röra på mig, speciellt till musik. Jag är ingen gymmänniska, men bor du i Piteå och besöker korpen något så kan det hända att du träffar mig där rätt frekvent =) Jag brinner för motionsformer där dans är i fokus såsom bodyjam, aerobic, zumba, step med mera. Ju klurigare koreografin är desto roligare tycker jag att det är... =)
Jag har kämpat med min vikt i några år nu och är sedan mars-11 med i xtravaganza. Med hjälp av det programmet har jag förlorat 14 kg och fortsätter nedåt. Faktum är att jag ska medverka i PT (Piteå-Tidningen) under hösten någongång där jag och två andra från Piteå promotar Xtravaganza med en bild och ett litet instick. Håll utkik och följ gärna med i min viktresa =)

Annars älskar jag att sjunga, har alltid gjort det, men det är först nu jag vågat komma ut med det. Jag sjöng på min svägerskas bröllop, mitt eget bröllop och på min dotters dopdag så självförtroendet har stigit en del sedan dess. Min syster la ut ett klipp på mig då jag sjunger "it is you" med Dana Glover (låten jag sjöng på mitt bröllop) om du är intresserad att lyssna på klippet finner du det här 
Ett annat stort intresse är att göra fotoböcker av alla bilder jag  tar på Vilja, kompisar, semestrar och så vidare. Vissa inlägg kommer säkerligen behandla det ämnet =)Kroatien i juni 2011jag & min man i Kratien 2011Hela familjenMoi =)Familjen <3Jag & piganPuss pussVet inte varför, men jag älskar den här bilden =)och den här... åååh, mys mys! <3fina minen =) Tjejkväll med Erica Larsson i kroatien. Ingen Vilja, ingen Tommy, bara lugnt mys med vännen! <3Solnedgång i Kroatien!

Och det mina damer & herrar är jag.... <3